Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η δισκογραφία των τραγουδιών του Στέλιου ΚαζαντίδηΚωδικός: 978-960-92418-2-3Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Χατζηαντώνογλου, ΠαναγιώτηςΕκδοτικός οίκος: Ιδιωτική ΈκδοσηΕλλάδα, Μουσική, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα

Η δισκογραφία των τραγουδιών του Στέλιου Καζαντίδη
Tιμή Καταλόγου:15.20
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:5.90€

Το βιβλίο αυτό είναι ειδικού ενδιαφέροντος. Γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο δουλειάς» από αυτούς που ασχολούνται με την έρευνα και την καταγραφή του λαϊκού τραγουδιού. Ιδιαίτερα θα χρησιμεύσει σε όσους αναζητούν τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη και δεν γνωρίζουν σε ποιον δίσκο μακράς διάρκειας (LP) ή ψηφιακό δίσκο (CD) υπάρχουν. Από τον τίτλο του τραγουδιού, μπορεί κανείς να ανατρέξει στο ευρετήριο και να το εντοπίσει σε έναν, δύο ή περισσότερους δίσκους. Ακόμη κι αν θυμάται μόνο την αρχή του τραγουδιού, μπορεί από τον αλφαβητικό κατάλογο των πρώτων στίχων να βρει τον τίτλο του και έπειτα να ανατρέξει στο ευρετήριο για να βρει τον δίσκο στον οποίο υπάρχει το τραγούδι. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Θέματα: Ελλάδα, Μουσική, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα