Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΜελανθώΚωδικός: 978-960-591-030-3Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Δάλκος, ΧρίστοςΕκδοτικός οίκος: ΜΕΛΑΝΙΜυθιστορήματα

Μελανθώ
Tιμή Καταλόγου:11.00
Έκπτωση:32%
Τελική Τιμή:7.50€

Τα βάσανά μου άρχισαν από τότε που σκέφτηκα να κάνω μια ανακοίνωση για την ομηρική λέξη "κουρίξ" στο Συνέδριο Ομηρικής Φιλολογίας που γίνεται κάθε χρόνο στην Ιθάκη από την Ένωση Ομηρικών Μελετών, με συνδιοργανωτές τον Πολιτιστικό Οργανισμό Ιθάκης και την Ένωση Φιλολόγων Ελλάδας (από 'δώ και πέρα ΕΦΕ).
Εκεί συμμετέχουν ομηριστές απ' όλην την Ελλάδα, πολύ σπουδαίοι λένε, εγώ δεν τους έχω δει, αλλά έτσι θα είναι, όμως συμμετέχουν και -κάπως παρακατιανοί, εδώ που τα λέμε- φιλόλογοι της Μέσης Εκπαίδευσης, οπότε κάπου εκεί κολλάει και η αφεντιά μου.
Μάλιστα συμβαίνει να έχω προσωπική γνωριμία με την Πρόεδρο, την Αντιπρόεδρο και την Γενική Γραμματέα της ΕΦΕ -καλά, στην Ελλάδα, το 90% των φιλολόγων είναι γυναίκες-, οπότε είχα την βάσιμη, βασιμώτατη ελπίδα ότι δεν θα μου αρνηθούν την συμμετοχή στο Συνέδριο, έστω και στο τμήμα των παρακατιανών.
Κάθησα λοιπόν και έγραψα την παρακάτω περίληψη, την οποία απέστειλα και ηλεκτρονικά την ίδια ημέρα στην διεύθυνση της εταιρείας. [...] (Από την έκδοση)

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 80
Θέματα: Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα