Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το βιβλίο στην αρχαιότηταΚωδικός: 978-960-206-291-3Έτος έκδοσης: 1994Συγγραφέας: Blanck, HorstΕκδοτικός οίκος: Παπαδήμας Δημ. Ν.Εκδοτική βιομηχανία και το εμπόριο βιβλίων

Το βιβλίο στην αρχαιότητα
Tιμή Καταλόγου:23.32
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:7.90€

Το «Βιβλίο στην Αρχαιότητα» είναι η πρώτη νέα σύνοψη που έχει γραφτεί στη γερμανική γλώσσα με θέμα την ιστορία των βιβλίων και των βιβλιοθηκών κατά την Αρχαιότητα. Στο έργο αυτό ο Χορστ Μπλανκ δίνει έγκυρες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως ποιοι από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους μπορούσαν να διαβάζουν και να γράφουν, ποιοι είχαν σχέση με τη Γραμματεία, ποια εμφάνιση είχαν τότε τα βιβλία, πώς φτιάχνονταν και πώς διαδίδονταν, πότε, πού και πώς χτίζονταν βιβλιοθήκες για τη συγκέντρωση και τη διαφύλαξη μέσα σ` αυτές των βιβλίων και πώς αυτές ήταν διαμορφωμένες αρχιτεκτονικά. Το κείμενο του βιβλίου αυτού, βασισμένο στην πλούσια διεθνή βιβλιογραφία και στις άμεσες αρχαιοελληνικές πηγές και γραμμένο με τρόπο ελκυστικό, συμπληρώνεται με πολυάριθμες εικόνες από αρχαιολογικά ευρήματα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 336
Τίτλος πρωτότυπου: Das Buch in der Antike
Θέματα: Εκδοτική βιομηχανία και το εμπόριο βιβλίων
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα