Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚΚωδικός: 978-960-03-2596-6Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Λακόπουλος, ΓιώργοςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΕλλάδα, Ιστορία, Τα πολιτικά κόμματα

Το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:57%
Τελική Τιμή:6.90€

Αυτό το βιβλίο δεν είναι η «ιστορία του ΠΑΣΟΚ». Αποπειράται απλώς να καταγράψει μια συναρπαστική διαδρομή, στο κέντρο της οποίας βρέθηκε για περισσότερο από τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Παπανδρέου. Παρακολουθεί κυρίως τα πρόσωπα που κινήθηκαν γύρω του στο ιστορικό και πολιτικό πλαίσιο που εν πολλοίς διαμόρφωνε κάθε φορά ο ίδιος. Είναι ένα αποκαλυπτικό αφήγημα που καταγράφει τους ρόλους, τις σχέσεις και τις επιδιώξεις των πρωταγωνιστών της διαδρομής του ΠΑΣΟΚ, όπως την όριζε κάθε φορά ο ιδρυτής του και όπως τη βίωναν εκείνοι που συνδέθηκαν μαζί του στους πολιτικούς αγώνες, τη συνύπαρξη, τις συγκρούσεις, τις φιλοδοξίες και την άσκηση εξουσίας. Η πολιτική δράση, οι κομματικές ίντριγκες, τα ανθρώπινα πάθη και η διαχείριση των κοινών συμπλέκονται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που αλλάζει συνεχώς και συνεχώς μένει το ίδιο. Το βιβλίο αυτό είναι μόνο ό,τι λέει ο τίτλος του: Το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 477
Θέματα: Ελλάδα, Ιστορία, Τα πολιτικά κόμματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα