Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑρμαγεδδώνΚωδικός: 978-960-453-073-1Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Hastings, MaxΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣ1939 έως 1945 (συμπεριλαμβανομένου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου), Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Αρμαγεδδών
Tιμή Καταλόγου:30.00
Έκπτωση:37%
Τελική Τιμή:18.90€

Το Αρμαγεδδών εξιστορεί μια σημαντικότατη περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κατά την οποία επήλθε η καταστροφή της Γερμανίας του Χίτλερ. Ο Μαξ Χέιστινγκς μελέτησε αρχεία σε τέσσερις χώρες και πήρε συνεντεύξεις από πολλούς μάρτυρες με σκοπό να ανασυνθέσει ένα έπος, μιαν ανεπανάληπτη πολεμική ιστορία και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη ανθρώπινη τραγωδία του εικοστού αιώνα. (. . .) Το Αρμαγεδδών αποτελεί ένα από τα πιο παραστατικά βιβλία για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο περιγράφοντας τις μάχες στα ανατολικά και τα δυτικά της Ευρώπης, αναλύοντας και πολιτικά τις αποφάσεις των στρατηγών, και αποτιμώντας τις συνέπειές τους τόσο για τους ένστολους όσο και για τον άμαχο πληθυσμό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 768
Τίτλος πρωτότυπου: Armageddon
Θέματα: 1939 έως 1945 (συμπεριλαμβανομένου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου), Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα