Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το μυστικό του ΧίτλερΚωδικός: 978-960-7990-72-3Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Machtan, LotharΕκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣΓερμανία, Βιογραφία: Ιστορική, πολιτική & στρατιωτική, Ευρωπαϊκή ιστορία

Το μυστικό του Χίτλερ
Tιμή Καταλόγου:19.78
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:7.90€

Το Τρίτο Ράιχ ήταν κατά βάση ένα καθεστώς ακολασίας. Τα νέα στοιχεία που παραθέτει ο Μάχταν ενισχύουν μια τέτοια άποψη. Η πλευρά αυτή του Χίτλερ και της «κλίκας του Μονάχου», όπως την ονόμασε ο Γκέμπελς, παρουσιάζεται για πρώτη φορά τόσο ανάγλυφα. Ως απόκρυφο πορτρέτο του Χίτλερ και απρόσμενη αποκάλυψη της ομοφυλοφιλικής διάστασης του ναζιστικού κινήματος στα πρώτα του βήματα, το «Μυστικό του Χίτλερ» είναι μια σημαντική και ασφαλώς αμφιλεγόμενη προσθήκη στη σχετική βιβλιογραφία. Όσοι έχουν διαβάσει προγενέστερες βιογραφίες του Χίτλερ, διαβάζοντας το «Μυστικό του Χίτλερ» θα αναρωτηθούν: «Πώς είναι δυνατόν να παρέβλεψαν την ομοφυλοφιλία του Χίτλερ και του περιβάλλοντός του;»


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 462
Τίτλος πρωτότυπου: The hidden Hitler
Θέματα: Γερμανία, Βιογραφία: Ιστορική, πολιτική & στρατιωτική, Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα